Elektrotechniek, onstwedde, storing

ELEKTROTECHNIEK

Elektrotechniek | U wilt een aanpassing in uw elektrische installatie, heeft een storing of (ver)bouwplannen? Uiteraard kunt u daarvoor bij ons terecht! Onze hoofdzaak is elektrotechniek en installatietechniek. Wij kunnen u hierin volledig ontzorgen.

De aanpassingen kunnen variëren van eenvoudige aanpassingen in nieuwbouw en bestaande gebouwen. Ook voor fabrieksinstallaties draaien wij de hand niet om. Wij voeren de verschillende elektrotechniek werkzaamheden uit volgens hoge kwaliteit- en veiligheidseisen. Onze installaties voldoen aan alle elementen zodat u zich geen zorgen hoeft te maken bij een eventuele inspectie.

Persoonlijk contact

Met één aanspreekpunt voor uw installatieproject binnen de elektrotechniek hoeft u zich geen zorgen te maken en houden we 1 op 1 contact tijdens het verloop van het project. Daarbij houden we rekening met het zorgen van een storingvrije werking, waardoor u de dagelijkse werkzaamheden zoveel mogelijk kunt blijven uitvoeren.

Dit kunnen vele uiteenlopende zaken zijn, kijkt u eens naar de volgende voorbeelden:

  • Vervangen of uitbreiden van uw meterkast
  • Extra stopcontacten of lichtpunten aanbrengen in of bij uw woning
  • Controle van de elektrische installatie, en eventueel vernieuwen
  • Domotica systemen, van ‘slimme’ verlichting tot een volledig geautomatiseerd huis
  • Elektra aanleggen bij uw (ver)bouw
  • Tuinverlichting
  • Databekabeling
  • (LED) verlichting in bedrijfshallen of kantoren

Uiteraard zijn er nog vele andere mogelijkheden, neemt u hiervoor contact met ons op. U kunt gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Duurzaamheid

Tijdens de aanpassingen binnen uw project houden wij rekening met duurzaamheid. We zorgen voor de juiste en laatste technieken die meegaan met de duurzame tijd. Zo loopt u niet achter op de laatste ontwikkelingen.

Over Van der Wind Techniek

Wij zijn een jong en flexibel bedrijf uit Onstwedde. Voor zowel particulieren als bedrijven kunt u bij ons terecht voor verschillende werkzaamheden. Wij hebben een vakkundige en passende oplossing voor iedere klus en zorgen dat ieder project weer een succes wordt!

Wij streven naar het afleveren van de beste kwaliteit en materiaal en service. Daarom willen wij elke opdracht naar tevredenheid voor u realiseren.