hoogwerker verhuur

Heeft u een klus op hoogte? Huur dan deze zeer compacte en wendbare spinhoogwerker!Door de breedte van 85 cm kan deze hoogwerker bijna overal komen, en door het lage gewicht van 1600 KG is de bodemdruk laag.

Deze hoogwerker heeft een maximale werkhoogte van 14.65 meter, en een zijdelings bereik van 6.80 meter.
De hoogwerker kan op diesel werken of elektrisch, kan gewoon in een normaal 230V stopcontact. Bij de hoogwerker zitten stempelplaten om te kunnen gebruiken op tegels of zachte ondergrond, en een extra gereedschapsbak die bij de werkbak aangehangen kan worden.

De huurprijs van deze hoogwerker is 175 euro incl btw per dag excl brandstof, en hiervoor wordt de hoogwerker gehaald en gebracht in een maximale straal van 10 km rond Onstwedde. Buiten dit gebied komen er wat kosten bij voor transport, dit is in overleg. De borg is 200 euro, dit krijgt u uiteraard terug als de hoogwerker weer wordt opgehaald, en er geen beschadigingen zijn. Een veiligheidsharnas is bij te huren voor 10 euro incl btw per dag.
Legitimatie verplicht, en betaling vooraf.

Wilt u meer informatie of wilt u een offerte om de hoogwerker meerdere dagen te huren? Bel/mail of app gerust! 06-39754357

Op het huren van onze machines zijn de algemene voorwaarden van toepassing, welke u hier kunt inzien: Algemene Voorwaarden Verhuur

Hoogwerker ingeklapt onstwedde
Hoogwerker met uitgeklapte poten
Hoogwerker ingeklapt