Minishovel Verhuur in Onstwedde

Minishovel verhuur in Onstwedde

Heeft u een klus die u kunt verlichten door de hulp van een minishovel? Grond verzetten of pallets vervoeren, deze compacte Giant minishovel is voor vele doeleinden geschikt. Door de combinatie van het lage eigen gewicht van maar 1300 KG en de wendbaarheid van deze machine kunt u op de krapste plekken komen.

Deze shovel is te huur voor €135,- per dag incl. BTW, excl. brandstof. Deze prijs is incl. bezorgen binnen 10KM vanaf Onstwedde, voor transport verder weg informeer naar de mogelijkheden. De borg bedraagt 200 euro.

Deze shovel wordt standaard geleverd met palletvorken en puinbak met inlegvel, waardoor zowel puin als zand zijn op te scheppen. Tegen een meerprijs van 35,- incl btw is een volumebak beschikbaar, alleen geschikt voor lichtere materialen zoals takken, snippers e.d.

Durft u het niet aan de shovel zelf te besturen? Uiteraard is deze ook te huur met machinist, bel of mail ons en we doen u een passende prijsopgave.

Moet u graafwerkzaamheden uitvoeren? Hiervoor is een minikraan beter geschikt, die hebben we ook in de verhuur.

Tevens ook een 2 tons Wacker Neuson trilplaat beschikbaar in de verhuur, ook los te huren

Contact: Bel, mail, of app ons gerust voor meer informatie of een gecombineerde offerte voor de minikraan en minishovel! Telefoonnummer: 06-39754357

Algemene Voorwaarden: Bekijk via deze link de Algemene Voorwaarden voor verhuur bij Van der Wind Techniek.

Kies voor de kracht van efficiëntie en flexibiliteit. Huur vandaag nog onze minishovel voor een succesvolle uitvoering van uw project!

Minishovel verhuur - Van der Wind Techniek

Op het huren van onze machines zijn de algemene voorwaarden van toepassing, welke u hier kunt inzien: Algemene Voorwaarden Verhuur

Minishovel verhuur - Van der Wind Techniek
Minkraan en minishovel verhuur - Van der Wind Techniek
Minishovel verhuur - Van der Wind Techniek