Verbouw

VERBOUW

VERBOUW

Verbouw | Voor alle (inpandige) verbouwing kunt u bij ons terecht. U wilt een ruimte opdelen of juist vergroten? Een nieuwe keuken of badkamer? Een ruime schuur of overkapping in de tuin? Er is erg veel mogelijk! Wij werken samen met erkende stukadoors, zodat uw nieuwe ruimte direct afgewerkt is.

Door het uitbesteden van andere werkzaamheden kunnen wij het gehele project voor u aanbieden en begeleiden. Waarom dit zo fijn is? U wordt volledig ontzorgt terwijl wij het verbouwen van begin tot eind in goede banen leiden. Een ander bijkomend voordeel is dat we de krachten behouden bij de vakmannen op ieder gebied en zo de beste kwaliteit kunnen leveren.

Voor ieder project kijken we samen naar de mogelijkheden. Dat betekent kijken naar de ruimte, materialen, budget, stijl en meer. Zo maken we producten die precies bij u passen en waar u nog lang van zal genieten! Met onze persoonlijk aanpak en professionele kijk ontwikkelen wij unieke stukken. Of dit nu geïnspireerd is van een plaatje die u ons aanlevert, of dat we samen alles geheel zelf ontwerpen, er zijn ontzettend veel mogelijkheden de verbouwing tot een succes te laten leiden.

Een samenwerking bij Van der Wind Techniek is een samenwerking zonder gedoe en met één aanspreekpunt die van A tot Z helpt. Een compleet pakket waarin we u ontzorgen.

Uw droom kan hoogstwaarschijnlijk door ons verwezenlijkt worden! Neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen.

 

Over Van der Wind Techniek

Wij zijn een jong en flexibel bedrijf uit Onstwedde. Voor zowel particulieren als bedrijven kunt u bij ons terecht voor verschillende werkzaamheden. Wij hebben een vakkundige en passende oplossing voor iedere klus en zorgen dat ieder project weer een succes wordt!

Wij streven naar het afleveren van de beste kwaliteit,  materiaal en service. Daarom willen wij elke opdracht naar tevredenheid voor u realiseren.