Installatie techniek Van der Wind Techniek

INSTALLATIE TECHNIEK

Installatietechniek | Voor installatiewerkzaamheden zijn wij uw geschikte partner! U kunt hierbij denken aan de volgende werkzaamheden:

  • Aan- of verleggen van warm- of koudwateraansluitingen
  • Vervangen of monteren van uw CV-installatie
  • Aanleggen vloerverwarming
  • Leveren en monteren van Digisoft waterontharders. Wanneer wij de ontharder geplaatst hebben neemt Digisoft het onderhoud over, en doordat ze zelf het onderhoud doen verlengen ze de garantie ieder jaar. Hierdoor heeft u tussendoor geen kosten, bij mankementen zijn de kosten voor Digisoft.

Een groener huis en energie besparen

Veel van onze werkzaamheden binnen de installatie techniek dragen bij aan energiebesparing en lagere maandlasten. Denk bijvoorbeeld aan het elektraverbruik dat aanzienlijk verlaagd kan worden in huis door middel van het monteren van zonnepanelen. Ook door het gebruik van een waterontharder wordt energie bespaard. Hoe dat werkt? Dankzij de waterontharder behouden je huishoudelijke apparaten zoals een koffiemachine, vaatwasser en wasmachine de beste staat en efficiëntie doordat er geen verkalking plaatsvindt. Dit betekent dat de apparaten langer meegaan én minder energie vragen om het water op de juiste temperatuur te krijgen.

Tijdens de aanpassingen binnen uw project houden wij rekening met duurzaamheid. We zorgen voor de juiste en laatste technieken die meegaan met de duurzame tijd. Zo loopt u niet achter op de laatste ontwikkelingen.

Persoonlijk contact

Met één aanspreekpunt voor uw installatieproject hoeft u zich geen zorgen te maken en houden we 1 op 1 contact tijdens het verloop van het project. We snappen dat u graag de dagelijkse werkzaamheden zoveel mogelijk kunt blijven uitvoeren, en daarom houden we rekening met het zorgen van een storing arme werking.

Over Van der Wind Techniek

Wij zijn een jong en flexibel bedrijf uit Onstwedde. Voor zowel particulieren als bedrijven kunt u bij ons terecht voor verschillende werkzaamheden. Wij hebben een vakkundige en passende oplossing voor iedere klus en zorgen dat ieder project weer een succes wordt!

Wij streven naar het afleveren van de beste kwaliteit en materiaal en service. Daarom willen wij elke opdracht naar tevredenheid voor u realiseren.