Verhuur van Machines bij Van der Wind Techniek

Welkom bij Van der Wind Techniek, uw partner in het efficiënt en flexibel huren van diverse machines voor bouw-, onderhouds- en tuinprojecten. Met een uitgebreid assortiment machines staan wij garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een servicegerichte aanpak.

Ons machineassortiment

 

Huurinformatie

Bij Van der Wind Techniek streven we naar transparantie en gemak in het verhuurproces. Onze huurprijzen zijn scherp en helder geprijsd, inclusief btw. Voor transport binnen een straal van 10 km rond Onstwedde rekenen wij geen extra kosten. Buiten dit gebied zijn transportkosten in overleg.

Een borg is van toepassing op al onze machines, maar deze wordt uiteraard terugbetaald bij onbeschadigde terugkeer van de gehuurde apparatuur. Voor extra veiligheid kunt u bij veel van onze machines een veiligheidsharnas bijhuren.

Contact en Offerte

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of een offerte ontvangen? Ons team staat klaar om u te assisteren. U kunt ons bereiken via telefoon, e-mail of app. Telefoonnummer: 06-39754357

Algemene Voorwaarden

Bekijk via deze link de Algemene Voorwaarden voor verhuur bij Van der Wind Techniek.

Kies voor de betrouwbare partner in machineverhuur in Onstwedde bij Van der Wind Techniek.

Minikraan verhuur Van der Wind Techniek

Op het huren van onze machines zijn de algemene voorwaarden van toepassing, welke u hier kunt inzien: Algemene Voorwaarden Verhuur

Hoogwerker ingeklapt onstwedde verhuur
Minkraan en minishovel verhuur - Van der Wind Techniek
Hoogwerker ingeklapt verhuur