Minikraan Verhuur in Onstwedde

Minikraan verhuur in Onstwedde

Heeft u graafwerkzaamheden? Wilt u een tuin leegmaken, trampoline ingraven, vijver maken of kabels ingraven? Dan kunt u deze compact minikraan huren! Voor vele doeleinden geschikt, mede door de vele bakken die er bij te huren zijn.

Standaard wordt deze 1,9 tons kraan geleverd met brede bak, smalle bak en sleuvenbak. De huurprijs hiervan is 140,- incl btw per dag, excl brandstof. Bezorgen in een straal van 10 km vanaf Onstwedde is gratis, buiten deze straal zijn de bezorg kosten in overleg.

Kraan is voorzien van zwenkgiek en is eenvoudig te bedienen. Ziet u dit niet zitten? Huren kan ook met machinist, informeer naar de mogelijkheden!

Moet de grond ook verplaats worden naar een andere locatie? Huur dan ook onze minishovel.

Optioneel bij te huren:
Puinbak 70 cm huurprijs per dag 15,- incl btw
Sorteergrijper hydraulisch met hydraulisch roteren huurprijs per dag 60,- incl btw.

Let op! Bij graafwerkzaamheden is een klic melding altijd verplicht! 

Contact: Bel, mail, of app ons gerust voor meer informatie of een gecombineerde offerte voor de minikraan en minishovel! Telefoonnummer: 06-39754357

Algemene Voorwaarden: Bekijk via deze link de Algemene Voorwaarden voor verhuur bij Van der Wind Techniek.

Kies voor de kracht van efficiëntie en flexibiliteit. Huur vandaag nog onze minikraan voor een succesvolle uitvoering van uw project!

Minikraan verhuur - Van der Wind Techniek

Op het huren van onze machines zijn de algemene voorwaarden van toepassing, welke u hier kunt inzien: Algemene Voorwaarden Verhuur

Minikraan verhuur in Onstwedde
Minikraan verhuur Van der Wind Techniek
Minikraan verhuur - Van der Wind Techniek